Semester

Alla blommor blir extra fina såhär års, känns det inte så?! Och snart ska jag överge mina fina för två veckors Norrlands-semester. Hoppas dom klarar sig utan kärlek och omtanke och kanske framförallt vatten :). Håll ut!Projekt garderob

Ett litet snickerprojekt har försiggått i vår hall. Garderoben som tidigare bara bestått av hyllplan och ett draperi har blivit en platsbyggd pjäs med ordentliga skjutdörrar. Inte riktigt klar ännu men här kommer ett smakprov så länge!

                            Den gamla                                                       Den nya

Snyggaste iPoden?

Den här iPoden är verkligen ona-of-a-kind. Josh D från Australien plockade isär sin iPod mini och byggde ihop den igen av rött cedarträ. I mina ögon ett unikt och välgjort hantverk! Hur kom han på den här idén? Kommer apple att komma med en eco-iPod snart?


www.designboom.com

Proud 2B Pride

MIKMAK har till förmån för Stiftelsen Läkare mot AIDS tagit fram en Pride-kudde. Kudden kostar 499 kr och 50 kr går oavkortat till stiftelsen. Streckkoden går i Prideflaggans färger och säljs endast under 2009. Kul idé att kombinera välgörenhet med inredningsdesign!


www.mikmak.se

En ängel till bords

De här små söta änglarna kan användas både som inbjudningskort och placeringskort, perfekt till sommarfesten! De kan både stå och hängas i tråd. På bröstet finns även ett hjärta där man antingen kan skriva ett namn till placeringen eller så bara en liten hälsning. 129 kr hos Cosas.

www.cosas.seUtan tomt?

Uppenbarligen behöver man ingen fast mark längre heller för att få bygga sommarhus. Den här flytande varianten var ju riktigt finurlig. Man måste bara se till att man ankrar fast den ordentligt så att man inte vaknar upp i grannlandet morgonen därpå!

www.skonahem.com

Ingarö

Man har ju gått o längtat ut från stan en aning i den senaste veckans hetta får jag säga. Och inte längtar man mindre när man ser det här reportaget på Sköna Hems hemsida om New England-stil på Ingarö. Nu verkar ju vädret bli aningen sämre till veckan så kanske att jag börjar tycka om Vasastan snart igen =).


www.skonahem.com

RSS 2.0