Rosor äro röda...

...eller rosa och lila. På Better Homes and Gardens spanade jag in nya rosor för sommaren 2009 och såg att det fanns en hel del vackert jag inte sett tidigare. Bland annat de här två; Rosa California Dreamin och Rosa Sweetness. Tyvärr för inget för oss nordbor, då de rekommenderas för zon 5-9, men vackra att titta på ändå.


www.bhg.com

Spetsig mugg

Den här söta sommarfräscha keramikmuggen har fått det passande namnet Spets. Originalet till dekoren kommar faktiskt från just en knypplad spets. Som ni skymtar i bakgrunden så kan den även användas som vas till vackra sommarblomster. Finns hos Cosas, fatet kostar 200 kr och muggen 220 kr.


www.cosas.se


På mitt rumsbord just nu...

...står vackra pioner från Hötorget, platsen där man i slutet på varje dag (mån-lör) kan fynda stort. En bukett pioner och två stora orkideér med två stänglar för 150 kr. Väldigt billigt!


Inspiration från Elle Decor

Här kommer fyra shoppingtips till köket inför sommaren. Durkslaget är perfekt till jordgubbarna och tårtfatet blir ju ännu snyggare med en maffig jordgubbstårta på.

Te-o-man som jag är så fastnade jag också för de jättesöta teburkarna och den vackra tesilen. De skulle mer än gärna få komma in i mitt kök.

www.pointklickhome.com

Nytt till köket

Klenbloggat på sistone, ber om ursäkt för det. Mycket på jobbet helt enkelt, bla har jag varit till NY en kort sväng och när de arbetsrelaterade sysslorna var till ända tog shoppingen vid. Visserligen hann jag inte med så mycket mer än några få affärer, men det var bättre än ingenting alls. Dessutom visade sig stan från sin bästa sida, sol och runt 25 grader varmt. Superhärligt med andra ord! Bland annat inhandlades en ny slickepott och nya matchande kökshanddukar från Williams-Sonoma i sommarfräscha färger.


RSS 2.0