Himla(r) vilken lila höst

Himla har släppt sin höstkollektion. För er som vill kolla in det senaste, klicka här. Precis som Cult design så har Himla många lila nyanser i sitt sortiment. Det ser ut att bli en lila höst kan man säga. Själv började jag använda lila som accentfärg i våras när jag införskaffade lila duk, lila ljus, lila kuddar (både på soffa o säng) och nu sist lila diskmedel :). Vi får väl se hur länge den här färgtrenden håller men den matchar onekligen bra till både grått, vitt, svart och turkost som för övrigt har varit dom dominerande färgerna här hemma hittills.Nya mönster

Cult Design kommer med nya fina mönster i höst och vi ser klart vilka accent-färger som dominerar. Lila och orange. Alltid lika snyggt med Cult. Stilrent!

www.cultdesign.se

Greengate, höst/vinter 09

För er som har en mer lantlig och romantisk touch på er inredning så måste ni kolla in GreenGates höst- och vinter-katalog. Det är nästan så att jag längtar till hösten och att få kura ihop mig under filt med en kopp te när jag bläddrar däri. Titta och njut!


www.greengate.dk

Lys upp i höstmörkret!

Nåja, det är ju faktiskt bara augusti ännu men trots det så börjar det vara lite mörkare på kvällarna. För att höja mysfaktorn i trädgården vill jag tipsa om dom här fina papperslanternorna med retromönster som finns som ett gör-det-själv-kit hos Cosas. Ett kit kostar 119 kr och då får man ut 7 lanternor. Är man rädd att dom ska fatta eld är ett tips att ställa ljuset i ett glas. Lanternorna kan även hängas.

www.cosas.se

Ny netbook

Lagom till hösten släpper Dell en ny netbook i samarbete med barnkanalen Nickelodeon. Den kommer att levereras i tre olika utföranden, en målad med grönt slime, en med Icarly och en med Spongebob Squarepants. Kul idé! Inga prisuppgifter har släppts ännu men den kommer att finnas till försäljning i USA från oktober. Oklart när den släpps i Sverige dock.

www.pcforalla.idg.se

Yes yes!

Vill bara tipsa om Yes "nya" diskmedel Clean & Care. Funkar bra, luktar supergott och ska enligt reklamen vara snällare mot huden! Och eftersom lila (visserligen purpurlila men det bryr vi oss inte om) är en av höstens färger blir det så mycket roligare att ha flaska framme. Jämför på bilden nedan, ett enkelt val eller hur?!


RSS 2.0